maanantai 28. heinäkuuta 2014

Tienaa rahaa

Haluatko hieman lisä rahaa normaalin palkan lisäksi? Tässä muutamia vaihtoehtoja mitä voit tehdä:

1. Myy turhat tavarat kotoasi pois. Näistä voit saada yllättävänkin suuria summia itsellesi kasaan.

2. Vie pullot pullokeräykseen. Muutama sentti siellä täällä tuntuu kivalta.

3. Nettipokerissa voit saada itsellesi hyvää voittoa. Riskinä tietysti on, että myös menetät rahaa. Tässä hyvä kirjoitus, miten voit tienata tällä rahaa: Tienaa.fi

4. Omat nettisivut tai blogin kirjoittaminen. Voit omilla nettisivuilla mainostaa muiden tuotteita ja saada linkkiklikkauksista pieniä korvauksia. Jos onnistut myös luomaan laadukkaan ja hyvän blogin, voit onnistua saamaan ilmaisia tuotelähetyksiä yrityksiltä, jotka haluat että mainostat tuotteita blogissasi tai voit saada sopimuksen yrityksien kanssa, jolloin alat kirjoittaa blogiasi heidän sivuston alla. Moni suosittu bloggaaja onkin siirtynyt esimerkiksi Cosmopolitanille tai Olivia -lehdelle. Blogin kautta voit saada muitakin yhteistyösopimuksia aikaiseksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tällöin bloggaamisen tulisi tulla omasta halusta ja mielenkiinnosta eikä vain rahan tekemisestä, jotta homma tuntuisi mielyttävältä.

5. Tee omia käsitöitä, musiikkia tai vaikkapa mobiilisovelluksia ja tienaa näillä rahaa myymällä nämä. Voit myös omaa osaamistasi myydä esimerkiksi Elance -sivuston kautta.

6. Osallistu kuluttajatutkimuksiin. Esimerkiksi Yougov ja Suomitutka maksavat osallistumisesta tietyn määrän pisteitä ja rahaa, ja kun olet tietyn summan saanut kerättyä saat lunastaa itsellesi lahjakortin Presentcard.fi -sivunton kautta. Olen itse Yougovin kautta saanut noin vuoden tutkimuksiin osallistumisen jälkeen saanut 30e lahjakortin, jonka avulla ostin uudet kengät valitsemastani verkkokaupasta.

7. Ota kuva julkkisesta syömässä snäkärillä ja lähetä kuva Seiskaan, joka voi halutessaan maksaa sinulle palkkion. Itse en lähtisi muita ihmisiä kuvaamaan, mutta sinulla on tarpeeksi munaa siihen niin anna mennä vaan.

8. Kokeilen verkkokauppaostamistasi Ostohyvityksen kautta. Jokaisesta ostoksestasi heidän kauttaan saat bonusta. Hyvä tapa, jos teet paljon ostoksia verkokautta.

9. Täytä lehden ristikko, keksi niksi Pirkka -lehteen tai kahlaa netti läpi ilmaisia arvontoja. Ikinä ei tiedä milloin arvan onni suosii sinua!

10. Ota hyviä kuvia ja myy kuvasi eteenpäin. Tässä on esittely eri sivuistoista, joiden kautta voit myydä kuviasi teenpäin.

-Essi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti