lauantai 26. maaliskuuta 2016

Pitkästä aikaan

Aina sitä ajattelee, että huomenna taas kirjoitan tekstin tai että viikonloppuna sitten on aikaa ja kirjoittaminen vain jää ja jää. Nyt kuitenkin pientä kirjoitus kärpästä iski taas ja ajattelin, että herättelempä tämänkin blogin vähitellen takaisin eloon. Edelleen elelen samalla periaatteella kuin aikaisemminkin, että yritän kuluttaa arki-elämään mahdollisimman vähän rahaa ja sitten mahdollisilla säästöillä nauttia lomasta tai jostain uudesta ostoksesta.

Nyt viimeisen vuoden aikana olemme asuneet uudessa vuokra-asunnossa, joissa saimme asuin kustannuksia tiputettua hieman alaspäin. Vanhan vuokra-asuntomme sähköhinta kun lähti koko ajan nousemaan sähköisen lattialämmityksen vuoksi ja lopulta halusimme vain päästä uuteen kotiin. Nyt vuoden jälkeen kuitenkin saimme innostuksen, että vihdoinkin ostaisimme oman asunnon ja nyt tämä on pian käymässä toteen. Kirjoittelen siitä prosesti myöhemmin tarkemmin.

Nyt kuitenkin yritämme tulevaa muuttoa varten säästää muuttorahaa ja ruokakustannukset pitää mahdollisimman alhaalla. Pikku euroista kasvaa yllättäen suuri virta kun katsoo oman pankkitilinsä menoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti