tiistai 1. lokakuuta 2013

Kermainen herkkusienikeitto

Kermainen herkkusienikeitto

Tämä on erittäin herkullinen ja halpakeitto, joka meillä kestää kahdella aikuisella 2 päivää. Kun olet kerran ostanut vehnäjauhon, suolan, valkopippurin ja cayannepippurin riittävät ne sinulla pitkän aikaa. Itse olen myös välillä voin korvannut öljyllä. Muut ainekset ovat kertaostoksena erittäin halpoja!

Tarvitset:

500 g herkkusieniä
1 sipuli
1 rkl voita
1 dl vehnäjauhoja
2 dl kuohukermaa
ripaus suolaa, valkopippuria ja cayannepippuria

Lisäksi: leipää keiton kanssa.

Valmistus:

Ota sienijalat hatuista pois, ja keitä jalat 1 litraa vettä 20 min ajan. Leikkaa sipuli pieniksi paloiksi ja kuullota se pannulla. Lisää pannulle myös leikatut hatut ja paista kuullota niitä myös hetki. Ota keitetty liemi talteen ja heitä jalat pois. Lisää pannulle vehnäjauhot ja liemi. Keitä hetki kunnes vehnäjauhot ovat suurustuneet ja lisää kuohukerma. Kiehauta ja mausta keitto vielä lopuksi. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti